Horaris

Sopars

Divendres i Dissabtes vespre de 19.00h a 00.00h

Aperitius i Vermuts

Dissabtes de 12.00h a 16.00h

“Refectorio nos llega a través del latín vulgar refectorĭum, y este del latín refectus, “refección”, alimento ligero para recuperar fuerzas…”


Refectori és l’espai dedicat a la cuina i a l’alimentació en un convent o monasteri.

Amanides, Coques, Embotits Collsacabra, Rillettes, Pilota, Magret…

Es Claustre us presentem la nova carta de tardor i hivern pels cap de setmana d’octubre, novembre i desembre.

Un desplegament gatronòmic que us volem oferir per assaborir bon producte enmarcat en un entorn inigualable com és el Mercat del Claustre del Carme i les noves instal·lacions que hem habilitat per acondicionar un espai acollidor un cop ha passat l’estiu. Un nou espai que volem que en participis i des del qual es serveixen de manera informal copes de vi, cervesa ben diverses o també licors, mezcals i herbes; així com també menjar o aperitius casolans i sencills.

A Es Refectori oferim una cuina desenfadada, honesta, amb elements molt senzills i de gran qualitat combinats amb sentit comú.

Embutits del prepirineu català, delicadeses provençals, pà artesà fet a Menorca i tot de productes de la illa, tots ells de màxima qualitat i tractats amb amor.

PRODUCTES

Reserves

Vine a Sopar els capvespres de tardor i hivern a l’entorn del Claustre del Carme, en un espai renovat pels mesos d’octubre, novembre i desembre i amb opció a l’aire lliure tranquil, àmpli i amb una fantàstica gama de productes originals, autèntics amb caràcter i tradició.

Reserva taula al Refectori

 

Horaris

Sopars

Divendres i Dissabtes vespre de 19.00h a 00.00h

Aperitius i Vermuts

Dissabte de 12.00h a 16.00h

[Email* your-email placeholder "Email"]