Carregant Esdeveniments

Bigott

04 octubre 2024
CONCERT

«Bigott» en la clausura de la temporada d’Es Claustre

Bigott acaban de treure «Back to Nowhere», el seu catorzé disc. El de Saragossa és una discordant nota de color en el panorama musical. Un carredor de fons, mantenint-se fidel a si mateix. Al mateix temps que es manté dins i fora de la indústria, Bigott és un personatge atemporal que viu el seu  talent amb la intensitat del moment present y amb l’expèriencia que únicament s’aconsegueix mitjançant el treball constant. Únicament segueix una directriu: “fes el que t’agrada i no deixis de fer-ho”.

Cristian Barros (teclats i guitarra), Juan Gracia (bateria) i Clarin (cors i baix) acompanyen a Bigott sobre l’ escenari, convertint aquesta formació en un quartet que ofereix un directe desbordant.

Ha participat amb els seus directes en un bon grapat de festivals internacionals de gran prestigi com son: SXSW-Texas, USA, CMW-Toronto, Canadá, ROCK AL PARQUE- Bogotá o Ecuador, així com en gairabé la totalitat dels  festivals de l’estat espanyol com ara el FIB (Benicassim), PRIMAVERA SOUND (Barcelona), SOS Festival (Murcia), WOMAD (Cáceres), SONORAMA (Aranda de Duero), ARENAL (Castelló) o MAD COOL (Madrid), entre molts altres. 

Sense faltar a la seva cita anual, Bigott estrena “Back to Nowhere. L’essnècia primitiva en les composicions de Bigott i la seva pequaliar destressa dels riffs es fan amb el control d’aquest àlbum carregat d’espontanïetat. Partint d’una noció minimalista sobre el concepte de la cançó i una producció post punk, el seu so ens recorda a bandes tant llegendaries com poden ser The Feelies, amb les seves guitarres en permanent joc harmònic i línies paral·lelesLa veu, sempre protagonista en les composicions i el seu seré to melòdic funciona a la perfecció com a contrapunt al nerviós puls rítmic que envolta tot el conjunt.

Deleiteu-lo, si us plau.