Carregant Esdeveniments

Tornem l’1 d’abril

01 abril 2022
INAUGURACIÓ

L’equip d’Es Claustre tanquem uns mesos

Tenim ganes de parar per tornar ben prest, i és per això que Es Claustre romandrà tancat fins el mes d’abril.

Tornarem per obrir tots els els cap de setmana, per la Primavera, per Sant Jordi, amb nous projectes, noves idees que necessiten madurar un poc i amb l’esclat d’una nova temporada d’activitats i concerts que us voldrem oferir. Així doncs, i com cada temporada Es Claustre restarà tancat fins el al 1/4/2022

Aturem la maquiària cultural per a poder explorar bé i treballar programació, agenda, convocatòries i fer també costat el nostre entorn d’amistats.

A causa de la situació de la perllongació del COVID-19 i amb la situació en la qual ens trobem com equip de gestió de l’equipament cultural, hem hagut de prendre la decisió de posposar les nostres activitats d’hivern fins que millori la situació. Hi estem compromesos.

El 2022 amb una programació amb moltes mirades

Tanquem a partir d’ara fins ben entrat l’any vinent amb l’ull posat en l’actualitat, on molt aviat donarem a conèixer poc a poc nous avançaments i noves incorporacions que venen per quedar-se a l’espai d’Es Claustre i apujar els ànims del sector cultural, del públic i totes les persones que en participem…

Una nova programació cultural diferenciada, directe, viva i a la recerca de nous llenguatges i significats transformadors que molt prest n’oferirem un avançament.

Es Claustre pretén ser un referent en l’activitat cultural que es duu a terme a Menorca. Amb la intenció de donar cobertura a la necessitat d’espais per a la dinamització social i cultural del territori; es vol oferir per tant, un gran lloc de trobada per a entitats, vesins i vesines, i molt especialment per a totes aquelles persones que tinguin interès en les manifestacions culturals de tota mena i ganes de compartir-les i exterioritzar-les.

Moltes gràcies, tornarem en poder!

www.esclaustre.com