Millor disc de l’any / millor disc de jazz i clàssica
MARZO MEZQUIDATalismán (autoeditat, 2020)

Millor disc de pop-rock i urbana
SAÏMFràgil (BCore Disc, 2021)

Millor disc de cançó d’autor i folk
MARIA DEL MAR BONET amb BORJA PENALBAMaria del Mar Bonet amb Borja Penalba (Blau, 2020)

Premi especial del jurat
MIQUEL SERRACançons de Joan Serra (Foehn Records, 2021)

Premi disc revelació
MARIA JAUMEFins a maig no revisc (Bankrobber, 2020)

IV Premis Enderrock de la Música Balear

 

L’àlbum «Talismán» del pianista menorquí Marco Mezquida ha estat elegit Premi Enderrock de la Crítica com a millor disc balear de l’any.

Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba és el millor disc de cançó i «Fràgil» de Saïm, el millor de pop-rock

El premi especial del jurat és per a «Cançons de Joan Serra» de Miquel Serra, i «Fins a maig no revisc» de Maria Jaume ha estat elegit millor disc revelació.

La gala dels IV Premis de la Música Balear se celebrarà el 25 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma

La nit de la música balear estrenarà cançons de Kard’s Piken + Joan Bibiloni, Maria Hein, Reïna, Alanaire, Baaldo + Amulet, Donallop i Jantià

La revista Enderrock ha anunciat la celebració de la quarta edició de la gala dels Premis de la Música Balear 2021 prevista pel 25 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma, que inclou els cinc nous guardons de la crítica als millors discos de l’any, a més dels premis de la votació popular. L’acte està organitzat pel Grup Enderrock amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear, i té el suport de l’Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears amb el patrocini d’Estrella Damm.

Els Premis Enderrock de la Crítica de la Música Balear han estat seleccionats a partir de les aportacions d’una vintena de periodistes i professionals de la música vinculats a la revista Enderrock i als principals mitjans de comunicació illencs: Anna de la Salud (IB3 i S’Altra Música), Cati Moyà (IB3 – Els Entusiastes), Clara Ferrer (Última Hora), Joan Farrés (Ona Mediterrània), Joan Trias (IB3 Ràdio), Margalida Mateu (Ara Balears), Nacho Jiménez (Última Hora), Noemí Garcies (IB3), Tito Fuster (IB3 Ràdio – Òrbita 3 i BN MCA Radio), Toni Jaume (S’Altra Música), Víctor Manuel Conejo (Diari de Mallorca); i Èlia Gea, Ferran Amado, Helena Morén Alegret, Jordi Martí Fabra, Jordi Novell, Lluís Gendrau i Sergi Núñez del Grup Enderrock.

En aquesta quarta edició, la llista de guardons s’ha doblat a partir dels tres inicials (premi al millor disc de l’any, premi especial del jurat i premi al grup revelació) i s’han afegit quatre noves categories: premis als millors discos de pop-rock i urbana, de cançó d’autor-folk, jazz-clàssica i Premi Enderrock – Obra Cultural Balear a una personalitat cultural.

 

IV PREMIS ENDERROCK DE VOTACIÓ POPULAR DE LA MÚSICA BALEAR

La categoria de votació popular ha obert avui la primera volta fins al 24 d’octubre. Tothom que ho vulgui hi podrà participar elegint els seus discos, cançons i directes preferits en les categories de millor artista, millor artista revelació, millor cançó, millor disc de pop-rock, millor disc de música urbana, millor disc de cançó d’autor, millor disc de folk, millor disc de jazz, millor disc de clàssica i millor disc en llengua no catalana.

 

>> VOTA AQUÍ <<