Loading Events

Alex Hitchcock & Ant Law

25 June 2023
JAZZ 

«Alex Hitchcock & Ant Law» Same Moon in the Same World

La formació que encapçala la sessió #4 dEs Claustre està protagonitzada per Ant Law – guitarra, Alex Hitchcock – saxo tenor, Conor Chaplin – contrabaix, Myele Manzanza – bateria.

 

«Same Moon in the Same World» és una nova ambiciosa col·laboració entre els músics britànics Alex Hitchcock i Ant Law.

Gravat durant el 2020 i el 2021 a través de diversos continents: unint la bretxa entre Londres i Tel-Aviv, i Amsterdam i Nova York: L’àlbum pren el nom d’una línia de Haruki Murakami de la novel·la Sputnik Sweetheart: “Tots dos estem mirant la mateixa lluna, al mateix món. Estem connectats amb la realitat per la mateixa línia. Tot el que he de fer és atreure’l en silenci cap a mi.”

Aclamats com a compositors i instrumentistes, compartint múltiples premis, una nominació a Ivor Novello i set àlbums com a líders entre ells, Hitchcock i Law han creat un món sonor sorprenentment viu i madur, donat a la vida per una selecció curosament curada dels més distintius improvisadors i virtuosos del món.

La Tercera edició del cicle Es Claustre 23

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.