Loading Events

Enric Verdaguer

09 August 2017

A la tardor de 2015 va sortir a la venda Moonstruck, la carta de presentació del nou talent musical, Enric Verdaguer. Una col·lecció de cançons a cavall entre el folk i l’indie que confirmen aquest jove d’Igualada, amb només 21 anys, com una de les grans propostes musicals d’aquest any.

Els temes Moonstruck, Freaky, M2 i Fun han permès difondre el talent d’Enric Verdaguer, cantant i compositor que té en Damien Rice, Matt Corby i James Vicent McMorrow alguns dels seus principals referents.

L’àlbum es confirma con un recorregut musical molt personal guiat per la inseparable guitarra acústica del compositor, amb parades en el rock, el soul i, fins i tot, la bossa nova. Un artista sòlid, tot i la seva joventut, introspectiu a vegades i exquisit sempre. Un poeta i creador de melodies senzilles però vigoroses i molt variades.

Gràcies a les seves cançons i al seu talent, al 2012, amb només 17 anys, Enric va signar el seu primer contracte discogràfic amb Música Global, per un disc que finalment ha editat Sony Music i en el que brota la càlida inspiració de les seves cançons.

www.enricverdaguer.com

Place
Es Claustre
Time
9 August 22:00H
Price
6€
Guardar
iCal