Loading Events

Fèlix Rossy

13 June 2021
DIUMENGES: JAZZ!!

Fèlix Rossy inicia els diumenges de jazz Es Claustre

Fèlix Rossy, amb tan sols vuit anys, registra el seu primer treball juntament amb el seu pare Jordi Rossy i vuit músics més.
Als onze anys es convidat per Brad Mehldau, amb qui ja havia coincidit en més d’una ocasió, a participar en una Jamsession dins del 36è Festival de Jazz de Barcelona.

En aquests últims dos anys, Fèlix Rossy Quintet, s´ha dedicat al repertori de Hard Bop i Bogogaloo, amb composicions de Lee Morgan, Joe Henderson, Wayne Shorter, Horace Silver i altres. També al Bebop més pur amb temes de Charlie Parker, Thelonious Monk i Miles Davis i alguna incurssió a la Bossa Nova i al Bolero.

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.