Loading Events

Iseo & Dodosound

15 September 2023
MENORCA GROOVE

«Iseo & Dodosound» una experiència inexplicable.

De vegades les paraules no són suficients. Com s’explica la música d’Iseo & Dodosound? Freqüències greus, vents poderosos i una veu de vellut que sobrevola sobre les instrumentals. Sons que es converteixen en colors, notes que trontollen en sincronia i un estil que és pura frescor, pura essència.

I, si preguntes a aquest duo navarrès sobre les seves cançons, la resposta és molt més senzilla: música per a la gent.

En comptes d’explicar-ho, visquem-ho! Iseo & Dodosound en directe al Menorca Groove que tindrà lloc el divendres dia 15 de setembre Es Claustre.

La primera vegada que vam escoltar el seu so únic va ser amb el seu àlbum debut Cat Platoon. Després van continuar trencant barreres amb Roots In The Air i temes com Freedom o Frozen Desert, que continuen confirmant el desig d’alliberar-se dels codis prescrits. I ara ens porten el tercer àlbum d’estudi Blossom, una combinació de textures electròniques amb els seus característics sons analògics que sona millor que mai.

Després de gires que els han fet recórrer llocs secrets arreu del món, fan parada al Menorca Groove 2023 per fer-nos viure un concert que ens torni a deixar sense paraules a l’escenari maonés.