Loading Events

Iseo & Dodosound

30 August 2019

«Iseo & Dodosound» música para la gente.

La seva proposta neix del reagge i del dancehall incorporant matisos de trip-hop i fins i tot, d’R&b. El que els fa únics és que han aconseguit agradar als seguidors més fidels del gènere però també als amants de la música d’altres estils, fent que els seus concerts siguin molt transversals. La seva imatge pop i una posada en escena on la jove cantant Iseo es carrega el pes de la banda, fan d’aquesta formació una de les bandes a tenir més en compte del panorama actual.

La realitat és que Iseo & Dodosound son un terrabastall no anunciat que ha omplert les sales de tot l’Estat Espanyol amb un so s’impregna del dub, del trip-hop, del reggae o fins i tot del r&b. Han sabut crear els seus propis paisatges vestits de textures evocadores, potents freqüències greus, ritmrs contagiosos i una veu que depenent del moment passa de lleu brisa a tempesta.

Amb una marcada vocació internacional han aconseguit per mèrits propis passar per festivals i programacions de tot tipus. Un directe entregat, amb passió que no refusa el compomís en el missatge. Es Claustre tenim moltes ganes de veure’ls a l’escenari.

www.iseododosound.com

 

 

Place
Es Claustre
Time
30 August 22:00H
Price
15€ - 20€
Add to calendar