Loading Events

Júlia Beatloop

16 August 2022
NITS MÚSICA AL CARRER

«Júlia Beatloop» vibració creativa constant.

Acompanyada del seu piano, de la guitarra, la melòdica, l’harmònica i la seva inseparable loopstation, la Júlia Beatloop ens apropa un directe amb bases per generar un show que va més enllà d’un simple repertori musical. A la Júlia li agrada sentir l’espai allà on toca, notar la gent i la proximitat amb el públic que l’escolta és vital per aquesta jove artista menorquina.

Les seves composicions amb diferents estils fusionats, és per on ella es sent natural, desplegant i cantant les seves lletres, mostrant l’univers sonor amb tots els instruments amb els que s’envolta i on sempre hi ha sorpreses inesperades. Poesia, rap, reggae, pop, electrònica lenta, alguna de més ràpida…son només alguns dels estils en els que s’identifica, sempre fusionant-los.

Un viatge on podràs sentir, vibrar, xal·lar i interactuar i que et presentem en un dimarts de les Nits de Música al Carrer.

Una iniciativa cada dimarts de Nits de Música per apropant-nos a l’escena musical de l’illa, que promet destapar bones ampolles, amb bones amistats i enmarcats en l’arquitectura de l’edifici històric del Mercat del Claustre del Carme.