Loading Events

Júlia Beatloop

05 September 2023
NITS MÚSICA AL CARRER

«Júlia Beatloop» vibració creativa constant.

Acompanyada del seu piano, de la guitarra, la melòdica, l’harmònica i la seva inseparable loopstation, la Júlia Beatloop ens apropa un directe amb bases per generar un show que va més enllà d’un simple repertori musical. A la Júlia li agrada sentir l’espai allà on toca, notar la gent i la proximitat amb el públic que l’escolta, una condició que és vital per aquesta jove artista menorquina.

Les seves composicions amb diferents estils fusionats, és per on ella es sent natural, desplegant i cantant les seves lletres, mostrant l’univers sonor amb tots els instruments amb els que s’envolta i on sempre hi ha sorpreses inesperades. Poesia, rap, reggae, pop, electrònica, i alguna de més ràpida…son només alguns dels estils en els que s’identifica, sempre fusionant-los.

Un concert de la Júlia BeatLoop és un viatge on podràs sentir, vibrar, xal·lar i interactuar i que et presentem en un dimarts de les Nits de Música al Carrer.

Una iniciativa cada dimarts de Nits de Música per apropant-nos a l’escena musical de l’illa, que promet destapar bones ampolles, amb bones amistats i enmarcats en l’arquitectura de l’edifici històric del Mercat del Claustre del Carme.