Loading Events

Las de Barcelona

09 August 2020
TICKET LIMITED

«Las de Barcelona» a Menorca

Magalí Datzira (contrabaix i veu), Eva Fernández (saxo i veu), Rita Payés (trombó i veu) i Lucia Fumero (piano i veu) són quatre amigues que comparteixen la música i l’amor per les cançons.

Després de passar moltes tardes tocant la guitarra i cantant, sense més pretensió que passar-ho bé, han decidit portar aquest format als escenaris per poder-ho compartir amb tots vosaltres.

El seu repertori abarca des de cançons originals fins a música brasilera o d’altres parts de sudamèrica, sense deixar de banda el seu bagatge jazzístic.

Un diumenge per deleitar-se en que pensaràs que el que coneixes ja no existeix.

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.