Loading Events

Mogambo Live

08 August 2023
NITS MÚSICA AL CARRER

«Mogambo Live» invitació al ball a Es Claustre

Mogambo live neix a partir de l’explosió creativa de Quico Rodríguez l’any 2019, després d’alguns concerts en solitari fent ús de teclats, trompeta i loops, l’any 2020 decideix unir al projecte el seu millor amic i bateria, Òscar Pardo. Amb la nova incorporació, els directes de Mogambo live guanyen en organicitat i força. Els sons produïts amb sintetitzadors mítics, es compilen amb el groove de la bateria, amb melodies melancòliques de trompeta i amb tota mena d’improvisacions.

Després d’un estiu carregat de concerts, durant la tardor del 2021, Mogambo live es tanca a l’estudi per a autoproduir-se el seu primer projecte discogràfic.

Quatre senzills acompanyats de quatre videoclips intitulats Groove Essence i que actuen sota l’imperi de la música de ball, la melangia i les produccions de l’electrònica clàssica.

 

Una iniciativa cada dimarts de Nits de Música per apropant-nos a l’escena musical de l’illa, que promet destapar bones ampolles, amb bones amistats i enmarcats en l’arquitectura de l’edifici històric del Mercat del Claustre del Carme.