Loading Events

Muchachito & Joan Garriga

11 June 2021
LIMITED CAPACITY

«Muchachito» & «Joan Garriga» dues Locomotores a Maó.

Dos amics, dos músics, un guitarrista al pedal i l’altre a l’acordió diatònic, a dos veus, amb plena energia rumbera i festiva. Dos imcobustibles a l’escenari i a on sigui, dos amistats que es retroben al recinte maonés d’Es Claustre. Aquesta parella, han col·laborat en moltíssimes ocasions, han enregistrat plegats, han col·laborat en directe per juntar-se momentàniament, però a Menorca venen a fer-ho des de l’inici i en ocasió de la recent programació presentada la setmana passada. Són Imperdibles!!!

Joan Garriga, líder del grup Dusminguet (1995-2004) –banda de la Garriga pionera en la barreja de ritmes i gèneres– i que des del 2005 és el creador de les cançons, la veu, l’acordionista i ànima de La Troba Kung-Fú. Paral·lelament, ha fet nombroses col·laboracions amb altres músics, com ara Manu Chao, Amparanoia, Peret o Muchachito Bombo Infierno, i ha participat en altres projectes, sobretot en el temps entre la fi de Dusminguet i l’inici de La Troba Kung-Fú, com Radio Bemba, Xerramequ Tiquis Miquis, Atomik Pardalets o Ensaladilla So Insistent.

Muchachito Bombo Infierno és una banda liderada per en Jairo Perera (conegut como a Muchachito). Abans però de formar la banda amb la que s’ha donat a conèixer, Muchachito va treure dos discs amb la formació Trimelón de Naranjus. A més a més, dels seus treballs més personals, l’amistat d’en Jairo amb altres artistes com poden ser TomasitoKiko Veneno o El Canijo de Jerez, ha possibilitat que hagi posat la veu en discs de molts d’ells en diverses col·laboracions.

Un concert molt especial que fa estiu a proposta de l’entusiasme que els tenim!