Loading Events

Muchachito

26 July 2019

Muchachito i la rumba tornen a casa

Muchachito Bombo Infierno és una banda liderada per en Jairo Perera (conegut como a Muchachito). Abans però de formar la banda amb la que s’ha donat a conèixer, Muchachito va treure dos discs amb la formació Trimelón de Naranjus.

L’any 2009, en Jairo va realitzar un petita gira en solitari visitant locals i interpretant temes dels seus treballs anteriors.

Després d’anys dedicats a la música on el número de seguidors anava creixent, el directe de Muchachito ha realitzat incorporacions que han acabat convertint-se en el seu segell d’identitat. La Gigoleto Brass al complert o Santos de Veracruz encapçalant el grafisme de la formació, son la clau per apuntalar el que a dia d’avui és Muchachito, la seva música i els seus concerts. Muchachito canta sobre el carrer i les relacions que se’n desprenen, connectant amb el públic en els seus directes i portant la festa per allà on va.

A més a més, dels seus treballs més personals, l’amistat d’en Jairo amb altres artistes com poden ser TomasitoKiko Veneno o El Canijo de Jerez, ha possibilitat que hagi posat la veu en discs de molts d’ells en diverses col·laboracions.

 

www.muchachito.net