Loading Events

Peixos de la Terra [CANCEL·LAT]

26 October 2019

Plats Convidats  [CANCEL·LAT]

Es reemprendrà el mes d’abril de 2020 amb noves cuines i dj’s

Plats Convidats es presenta al Mercat del Claustre del Carme on diferents cuiners que no tenen restaurant ni lloc fixe s’instalen al Pati d’Es Claustre per mostrar les seves creacions gastronòmiques dins el format itinerant que els caracteritza.

Tota una oportunitat de poder copçar de primera mà les tècniques de coció en fumats, encurtits, macerats de productes de proximitat d’uns tallers que sovint son ocults.

El dissabte dia 26 d’octubre anirà a càrrec de Peixos de la Terra, arribats de Mallorca per oferir-nos els processos i els racons més ben guardats dels productes de la terra. Les mares de postguerra, a Mallorca, cuinaven per les seves famílies deliciosos plats de peix que no es podien permetre comprar arrebossant les penques de bleda, properes, barates i accessibles. A aquest plat (i aquesta petita mentida d’amor) se li va dir Peixos de la Terra. Una forma de cuinar amb el que un té a mà, trempant-ho amb una mica de màgia i afecte per menjar plats inoblidables. I això és just el que fa aquest càtering de producte local, slow i enginyós que ha col·laborat en projectes gastronòmics com Picniquette, Desintoxicació Digital o Pequen Pi. Peixos de la Terra són un híbrid entre un porc negre, animal noble i rústic i un peix que neda contracorrent.

Peixos de la Terra + Tharanton Linna + Godie

Cuines Clandestines, Nòmades, Furtives

Cuines Clandestines, Nòmades i Furtives es presenta cada dissabte d’octubre Es Claustre on hi haurà un entorn acollidor per poder menjar i estar amb l’ambient més canalla de Maó, amb la música i els dj’s convidats com a protagonistes del Pati del Claustre durant tota un llarga jornada de dissabte al centre de Maó.

Una cuina secreta, un ambient de Mercat, amb dj’s al Pati del Claustre, vermuts, aperitius, cerveses i vins on cada dissabte podràs arribar despistat i sortir-ne amb l’espectacle de veure les cuines més amagades al descobert.