Loading Events

The Swing Crusaders

13 November 2022
HAUSER & WIRTH

«The Swing Crusaders» swing i ball a la Cloenda de Hauser & Wirth

The Swing Crusaders neix l’any 2015 en motiu de la primera festa Lindy Hop a Menorca, i a partir, d’aquell esdeveniment la formació agafa embrenzida i participa regularment a les trobades de Lindy Hop per tota l’illa. Han actuat per a diferents entitats i en diferents locals de Menorca com el Jazzbah (Ciutadella), La Cava del Ars, Es Clautre, AgroMaó, Brunch & Co (Maó) o el XIX Festival internacional de jazz de Menorca, entre d’altres.

El repertori està compost per estandards clàssics del jazz dels anys 30 i 40. Els temes tenen un caràcter festiu i ballable, així com van ser concebuts als inicis del jazz, per compartir amb ballarins i públic l’alegria de la música.

Els membres que conformen The Swing Crusaders son musics reconeguts a l’illa per la seva especialització en el gènere, tots ells formats en Conservatoris Superiors de Catalunya i Europa. La banda l’integren Pere Arguimbau a la guitarra, Josep Lluis Pons a la trompeta, Pablo Millas al contrabaix i Guillem Pons a la bateria.

Darrera oportunitat de l’any per visitar la galeria  Hauser & Wirth Menorca que juntament amb Es Claustre col·laboren per oferir-vos concerts en horari de vermut. Aquest concert és gratuït. Cal reservar prèviament ferri a Hauser & Wirth per al seu accés a l’Illa del Rei.