Loading Events

Tornem a la Primavera

01 April 2023
FINS ARA

L’equip d’Es Claustre tanquem uns mesos

Tenim ganes de parar per tornar ben prest, i és per això que Es Claustre romandrà tancat fins a la primaveral.

Tornarem per obrir tots els els cap de setmana, per la Primavera, per Sant Jordi, amb nous projectes, noves idees que necessiten madurar un poc i amb l’esclat d’una nova temporada de celebració molt especial, perquè aquest 2023 Es Claustre complirà el seu 15è aniversari! 15 temporades amb la millor música i companyia! Amb un cuidat programa d’activitats i concerts que us voldrem oferir.

Aturem la maquiària cultural per a poder explorar bé i treballar programació, agenda, convocatòries i fer també costat el nostre entorn d’amistats.

 

El 2023 amb una programació d’aniversari

Tanquem a partir d’ara fins ben entrat l’any vinent amb l’ull posat en l’actualitat, i amb especial atenció amb artistes que han passat pel nostre escenari al llarg de totes els estius, i on molt aviat donarem a conèixer poc a poc nous avançaments i noves incorporacions que venen per quedar-se a l’espai d’Es Claustre.

Una nova programació cultural diferenciada, directe, viva i a la recerca de nous llenguatges i significats transformadors que molt prest n’oferirem un avançament.

Es Claustre pretén ser un referent en l’activitat cultural que es duu a terme a Menorca. Amb la intenció de donar cobertura a la necessitat d’espais per a la dinamització social i cultural del territori; es vol oferir per tant, un gran lloc de trobada per a entitats, vesins i vesines, i molt especialment per a totes aquelles persones que tinguin interès en les manifestacions culturals de tota mena i ganes de compartir-les i exterioritzar-les.

Moltes gràcies, tornarem en poder!

www.esclaustre.com