Loading Events

Tribut Al Genio

14 July 2021
AFORAMENT LIMITAT

«Tribut Al Genio» per Àngel Miralles

Tots coneixem a Eugenio, molt probablement l’humorista més important de l’S XX a Espanya. El seu particular llenguatge còmic, el seu inconfusible estil, els silencis, el fum al seu voltant han transcendit generacions i segueixen sorprenent avui en dia fent-nos partir de riure. Un humor elegant, intel·ligent, sorprenent i per a tots els públics, sense ofenses, pura imaginació desbordant. Aquest espectacle recorda, homenatja i prossegueix el gran llegat que ens va deixar el geni, una tempesta d’acudits hilarants.

Quin show faria Eugenio si estigués avui entre nosaltres?

Aquesta és la reflexió que es va fer Àngel Miralles, el que durant anys ha estat l’imitador oficial de l’lacònic humorista i que l’ha portat a concebre TRIBUT A EUGENIO. La precisa imitació de Miralles, que va impressionar fins i tot a la pròpia família de l’mestre, entusiasma el públic per l’increïble semblança del seu gest i la seva veu. Durant una hora, se succeeixen els acudits amb les famoses pauses marca de la casa, ajudat tan sols del seu fidel tamboret, d’una cigarreta i la seva d’inseparable vodka amb taronja. Creurem veure de nou a el gran Eugenio amb un repertori actualitzat que sens dubte provocarà un torrent de rialles.

Àngel Miralles és un humorista, guionista i actor amb 20 anys d’experiència, ha actuat literalment en tots els locals de comèdia i teatres d’Espanya amb els seus monòlegs de Stand Up Comedy. El 2015 al costat de el fill gran d’Eugenio, comença l’espectacle REEUGENIO

La seva sorprenent imitació fa que Buenafuente o Maria Teresa Campos, entre d’altres, el convidin als seus programes, i fins i tot l’ha portat a interpretar a l’enyorat còmic en Cuéntame.

No us ho perdeu!

 

Place
Es Claustre
Time
14 July 21:00H
Price
10€
Add to calendar