Loading Events

Verlaat

26 August 2020
TICKETS LIMITED

«Verlaat» el grup menorquí que estaves esperant

Després d’escoltar els primers senzills del que serà el primer EP de Verlaat ja sabem que aquests menorquins establerts a Barcelona venen carregats de melodies pop d’aquelles que no pots deixar de cantar, de ritmes ballables i alegres i lletres narratives, crítiques i connectades amb l’illa.

Sepe Peñalver, Jaume Pérez, Miguel Sanjosé i Cesc Pellisser estan desitjant venir a Es Claustre a oferir un concert que sonarà a estiu, a ‘verbena’ i a acampada a la platja.

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.

 

Place
Es Claustre
Time
26 August 21:00H
Price
7€ - 10€
Add to calendar
BUY