ES BLOG DES CLAUSTRE

Place, Creating and Shared Culture < Tornar a la home

CINEMA: La Mort de Guillem

Dijous 8 d’octubre a les 21.00h Es Claustre projectem el documental: «La mort de Guillem», del director Carlos Marqués-Marcet.

La pel·lícula La mort de Guillem, de Carlos Marqués-Marcet, és una de les accions que formen part de la campanya «La lluita continua», un ambiciós projecte d’iniciativa ciutadana que cerca fomentar la mobilització social, política i de recuperació de la memòria democràtica i que pren com a punt de partida la figura del jove antifeixista i independentista.

A més a més, de la pel·lícula del reconegut director català, la campanya inclou també, concerts d’homenatge a València i Barcelona, un cicle de debats i conferències a les dues ciutats i la publicació de la novel·la La mort de Guillem, de Núria Cadenes.

La mort de Guillem és una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura (ICV), les radiotelevisions públiques del País Valencià, Catalunya i Balears, Suica Films, Batabat Produccions, Lastor Mitjana i més de 2.500 crowdfunders.

La cançó «No s’apaguen les estreles», banda sonora de la pel·lícula, és obra del músic i compositor valencià Xavi Sarrià, membre d’Obrint Pas, una de les bandes que més ha fet per fer reivindicar la figura de Guillem Agulló. En aquesta ocasió, Xavier Sarrià ha comptat amb la col·laboració de Pep Gimeno Botifarra i l’Escoleta del Cor de l’Eliana.

 

 

Compartim