Cargando Eventos

The Black Barbies

02 julio 2022
SOUL JAZZ

«The Black Barbies» soul, jazz i elegància.

The Black Barbies és una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Aquesta banda de Barcelona reuneix músics de diverses procedències tant estilístiques com geogràfiques (Espanya, Itàlia, Àfrica), motiu pel qual, des de la primera nota creen una sensacional barreja explosiva de sons i sabors d’allò més extraordinària.

Amb la poderosa veu de Desireé Diouf al capdavant i la direcció musical del guitarrista Oriol Riart, compten amb la secció de vents i cors més divertida i sexy de tot Barcelona.

Sempre amb un so fresc, enganxós i sensual, combinen temes propis i hits versionats de tots els temps. A ritme de jazz, swing, soul i funk, la seva música és un viatge pels diferents estils de la música negra i el pop que convida a moure el cos, a cantar, i a gaudir d’un espectacle únic.

Amb una estètica vintage molt acurada i una posada en escena impecable, submergeixen el públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat. Més que un concert, The Black Barbies equival a show dinàmic i molt de ritme Groove, una festa de principi a fi.

Espacio
Es Claustre
Horarios
2 julio 21:00H
Precio
12€ Anticipada - 15 TAQUILLA
Añadir al calendario