Cargando Eventos

Gigi McFarlane & Octavio Fanés

05 agosto 2020
AFORO LIMITADO

Gigi McFarlane & Octavio Fanés

Gigi McFarlane cantant, guitarrista i compositora crescuda a Menorca, nascuda a Londres (de mare jamaicana i pare alemany) ens interpreta temes propis entre versions de grans hits d’artistes com son Tracy Chapman, Michael Jackson o Madonna per oferir una sessió en la qual el ritme trepidant dels seus temes propis, i de versions de hits de tots els temps, faci vibrar al públic.

Asidua del circuit independent Soul i Jazz de Barcelona canta en diferents formats, ja sigui sola o bé amb formacions de fins a dotze músics. En aquesta ocasió ens arriba Es Claustre a Trio, amb la seva gran energia i poder vocal i amb un lloc ja consolidat dins el panorama i soul de l’Estat Espanyol.

Gigi MacFarlene en esta ocasión a duo con el saxofonista Octavio Fanés.

No te pierdas el retorno de la Gigi en Menorca!!!

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

 

Espacio
Es Claustre
Horarios
5 agosto 22:00H
Precio
Anticipada: 7€ - Taquilla: 10€
Añadir al calendario