Cargando Eventos

Guillem Roma

18 junio 2019

«Guillem Roma» ens presenta La constant i la variable.

Guillem Roma escampa energia optimista allà on va. Música original i propera que ha connectat amb el públic i que ha consolidat el músic osonenc com un dels artistes emergents del moment.

Cançons amb personalitat pròpia, energies optimistes, influències que van de Mèxic als Balcans, lletres crítiques amb el món que ens envolta i concerts propers i dinàmics amb un públic fidel que ha anat creixent amb els més de 150 concerts de l’última gira. Amb els seus últims discos Oxitocina (2012) i Nòmades (2014) ha escapat la seva música per tot el territori!

«La constant i la variable» és el darrer treball on el músic osonenc explora noves sonoritats i dona una nova vida a les seves velles cançons.

Una manera d’entendre la Música

En els seus viatges i durant els anys que en Guillem Roma va viure a Cuba i a Mèxic va descobrir una manera de viure i entendre la música que s’ha filtrat en les seves cançons, en la manera de fer música i de compartir-la en els seus directes. La música com una cosa viva, vital i que va molt més enllà del que passa a l’escenari o es que queda gravada en un disc.

Ha visitant Menorca anteriorment i a l’escenari d’Es Claustre no falla mai.

 

www.guillemroma.com