Cargando Eventos

Joan Miquel Oliver

24 agosto 2017

Dos anys i setanta concerts després d’enlairar el seu Pegasus (2015), Joan Miquel Oliver presenta el seu nou àlbum, Atlantis. El que va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font obre el ventall estilístic de l’anti-folk, a l’electro, de la rumba al funk del pop pur a tot el que es pugi imaginar.

Un veritable contrapunt sonor i també literari en un repertori ordenat en tres blocs de quatre cançons que giren al voltant d’un mateix leitmotiv: les persones. De la ma de Nins a tobogans, evocació de la infància més primitiva i pre-cognitiva de l’autor, entrem en un somni per on desfilen Agricultors ingràvids, herois de civilitzacions perdudes i, és clar, homes i dones estupefactes davant la seva pròpia forma de vida.

Individu i societat, una relació de la que sorgeixen meravelles com Posidònia, Disseny de producte i també Rumba del temps, single d’avançament i sintonia oficial d’aquesta primavera. Un nova prova, en definitiva, que Joan Miquel Oliver pot fer una cançó d’alt contingut poètic amb un material que passa sovint desapercebut.

 

Espacio
Es Claustre
Horarios
24 agosto 22:00H
Precio
10€-12€
Añadir al calendario