Cargando Eventos

Joanjo Bosk

11 septiembre 2020
AFORAMENT LIMITAT

«Joanjo Bosk» directe del Barnasants a Menorca

El cantautor empordanès trepitja l’escenari acompanyat de la seva guitarra i harmònica, en un concert a distància curta centrat en la seva veu, els seus textos i el seu món poètic.

En aquest concert presentarà bona part de les cançons recollides en el seu darrer treball en directe “Directe al Barnasants” (Música Global, 2019), amb un recull d’algunes de les cançons que a anat composant i interpretant al llarg d’aquets anys d’etapa en solitari. Un concert imprescindible per conèixer el potencial i l’essència d’aquest cantautor d’arrel rockera.

Barnasants i Es Claustre en plenma col·laboració

Aquest concert és especial i està inclòs dins el projecte de cultura d’autor en xarxa Barnasants, que enguany celebra la seva 25a edició, i que juntament amb Es Claustre de Maó vàren encetar una col·laboració, amb el concert de Maria del Mar Bonet (8 d’agost) i ara amb en Joanjo Bosk (11 de setembre).

Barnasants, el festival de cançó d’autor que va néixer fa 25 anys a les cotxeres de Sants de Barcelona, enguany ha arribat per primer cop a l’illa de Menorca, amb els concerts de Clara Fiol, Glòria Julià i Maria José Cardona, celebrats durant els mesos de febrer i març passats. Malauradament, els dos darrers concerts programats aquell mes, a càrrec de Maria Jaume Martorell (13 i 14 de març) i Joanjo Bosk (27 i 28 de març) no es van poder dur a terme, a causa de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia de COVID-19.

Gràcies a la col·laboració entre Barnasants i Es Claustre, Maó acollirà un concert excepcional amb el cantautor empordanès Joanjo Bosk suspès del mes de març. El concert de Bosk és especialment significatiu perquè és el seu adéu als escenaris com a cantautor.

www.barnasants.com

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

 

Espacio
Es Claustre
Horarios
11 septiembre 21:00H
Precio
7€ - 10€
Añadir al calendario