Cargando Eventos

MAIKA MAKOVSKI, MANEL i NÚRIA GRAHAM…

05 septiembre 2020
AFORAMENT LIMITAT

El «Cranc» enguany Es Claustre

La 4ª edició del CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre de 2020 al Claustre del Carme de Maó.

MAIKA MAKOVSKI

Makovski és músic, actriu, artista visual i compositora que va debutar l’any 2005 amb només 20 anys. Amb múltiples àlbums i col·laboracions de primer nivell, s’ha confirmat com una artista tot terreny i molt versàtil. Ha tocat amb artistes com HOWE Gelb, The Dubliners i The Jayhawks; ha treballat amb productors com John Parish (PJ Harvey, Eels, Tracy Chapman, entre altres); i ha actuat per tot Sud-Amèrica, els Estats Units i pràcticament per tota Europa. És, també, presentadora del programa “La Hora Musa” de TVE2, i després d’haver signat la banda sonora de “Quien a Hierro Mata” protagonitzada per Luís Tosar, està preparant el seu nou disc sota una gran expectació.

MANEL

El grup català amb major projecció nacional i internacional dels últims anys, i l’únic artista a entrar en el cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, actuarà al Cranc presentant el seu nou àlbum, Per la bona gent (2019).

NÚRIA GRAHAM

La compositora mig irlandesa mig catalana Núria Graham va publicar el seu àlbum debut “First Tracks” en 2015 amb tan sols 16 anys. En poc més de dos anys, va llançar “Bird Eyes” + “In The Cavi” (EP) i gairebé a continuació el seu segon llarg “Does It Ring a Bell?” (2017), un àlbum que la va posicionar en l’escena nacional com una artista imprescindible per a entendre el folk-pop fet a casa. Però durant aquests dos últims anys la Núria no ha tingut descans. Després d’un tour que la va portar als escenaris dels festivals i sales més rellevants del país amb incursions a Portugal, Berlín, França i Londres; i després d’haver-se guanyat un lloc com a compositora i guitarrista de la banda de l’Amaia, la Núria Graham té per fi nou material. “Marjorie” és el nom del seu últim àlbum que va veure la llum al febrer de 2020.

Festival Cranc i Es Claustre inicien col·laboracions

Gràcies a la col·laboració entre Cranc Festival i Es Claustre, Maó acollirà tres dies de concerts excepcionals d’artistes com na Maika Makovski, Manel, Núria Graham, Maria Jaume, Ombra, Yana Zafiro, Enjoy & División o Ortiga.

www.cranfestival.com

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

 

Espacio
Es Claustre
Horarios
5 septiembre 19:00H
Precio
Entrades Exhaurides
Añadir al calendario