Cargando Eventos

Nit LGTBI

22 octubre 2021
NIT LGTBI

Cloenda de les Jornades LGTBI de Menorca

Durant els mesos de setembre i octubre, l’Associació Ben Amics Menorca ens proposa les primeres jornades LGTBI de Menorca amb el lema «Identitats dissidents, sexualitats diverses i cossos en fuga».

Les jornades, que compten amb el suport del Fons Menorquí de Cooperació, busquen visibilitzar les realitats de la diversitat sexual i de gènere afavorint la seva representació en l’àmbit cultural i social.

NIT LGTBI

Divendres 22/10

18 – 19.30 h | Claustre de Maó
Xerrada
«El plaer de trencar la norma» educació sexual des d’una mirada feminista i LGTBI a càrrec de Clara Martínez (SIDA STUDI).

20 h | Claustre de Maó
Inauguració exposició col·lectiva organitzada a partir dels tallers de fotografia amb la Núria Moreno i el de serigrafia transfeminisita d’Embrutafils.

20.30 h | Claustre de Maó
Cloenda: Nit LGTBIQ+/ Transfeminista
Aquesta nit al Claustre hi actuarà Mendo Batucada transfeminista amb «Fem Renou», el duet PLUMA de Mama Fiera i Tània Aguilar i culminarà amb la performance d’Albert Benejam. El col·lectiu Transverxia tancarà l’acte amb el manifest «Octubre Trans».

La majoria d’activitats són amb aforament limitat i requereixen inscripció prèvia a través del formulari https://forms.gle/9RTAJ2K9GR6oeGGE9.