Cargando Eventos

Platano Manush

07 julio 2020

Platano Manush

Gipsy Swing a l’escenari d’Es Claustre per començar amb les Nits de Música al carrer que s’inauguren aquest dimarts de juliol.
Platano Manush són Oriol Riart (guitarra acústica), Ikar Tuset (guitarra acústica i mandolina) i Pablo Milles (contrabaix), tres joves intèrprets que formen part de la nova escena musical emergent de Menorca.
És una formació basada en l’estil Gipsy Jazz que interpreta arranjaments propis sobre estils molt variats com són el jazz, la bossa nova, el bolero, la rumba, el swing o la música pop.
Fidels a la instrumentació acústica pròpia d’aquest estil i amb una estètica molt elegant, ofereixen un espectacle poc corrent dins el món de l’jazz creant una atmosfera molt càlida i entranyable, alhora que excitant i poderosa.

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

 

Espacio
Es Claustre
Horarios
7 julio 22:00H
Precio
Gratuït
Añadir al calendario