Cargando Eventos

(Santi, Julian i Dani) Love of Lesbian

12 septiembre 2021
ENTRADES ESGOTADES

Santi Balmes, Julian Saldarriaga i Dani Ferrer de «Love of Lesbian»

Love of Lesbian torna aquest any a la carretera amb un disc nou que ha estat núm 1 de vendes amb el seu pop rock alternatiu. Després de posicionar-se com el primer grup que planteja un concert sense distància al planeta en plena era pandémica, la gira del seu nou treball denominat VEHN està sent presentada en una de les gires més importants de l’estiu tot penjant el cartell d’entrades exhaurides a la majoria dels seus concerts. Enmig d’aquesta gira, només dues parades tindran el format acústic per aquest any 2021. El primer concert serà al MiniPOP de Tarragona organitzat pel seu amic Lluis Gavaldà (Els Pets) i el darrer serà a Es Claustre (Maó).

La seva idea és presentar un directe amb títols del seu repertori anterior amb les noves incorporacions del nou disc en un format sincer i despullat, moltes vegades és així com sorgeixen a casa les cançons…en la intimitat d’una guitarra i la veu a capel·la del Santi i el Juli.

Els acompanyarà en Dani Ferrer, el teclista que els acompanya des de fa molts anys i que també ha tocat amb en Marc Parrot, Paula Valls, Mi Capitan, entre d’altres formacions.

No et perdis el retorn dels Lesbianos a l’illa!!!

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.