Cargando Eventos

Síncope

23 noviembre 2019

«Síncope» Arts en Viu per un Món millor!

L’entitat AC-ME organitza tota una jornada Es Claustre amb activitats multidisciplinàries què es combinaran amb diferents llenguatges i expressions artístiques en un ambient participatiu que persegueix informar i remoure consciències al voltant de les realitats derivades dels conflictes contemporanis que porten a la gent a abandonar les seves llars i esdevenir persones refugiades.

 

Després d’un llarg treball i molts esforços aquest n’és el resultat que s’exposarà.

 

HORARIS:
12:00 h. MURALS. Pintura amb Theresia Malaise, Pol MarbánToni Riera «Tonet» Un espai d’arts plàstiques amb participació infantil
12:30 h. DEBAT. Els col·lectius col·laboradors obrirán un espaci d’informació i debat a l’entorn de la selva actividad.
13:00 h. MÚSICA. Els DJs convictas Eber & Godie iniciaran la selva proposta musical.
14:00 h. CUINA. Dues varietats de cuina àrab a càrrec de Na Roser Gomila i Na María Giraldo, el pa i els postres han estas elaborats per alumnes marroquís del projecte ”Dones actives” impulsat per l’Escola d’Adults de Maó.
16:30 h. JOCS. El jocs dels dards solidaris. El assistents interessts poden adquirir un o diversos dards, un cop arriba el seu torn es llança sobre el mural desitjat en l’obra dels artistes Theresia Malaise i Pol Marbán. Els murals segmentats en mòduls, seran entregats als concursants que hagin encertat en el seu llançament.

 

Tots els beneficis aconseguits es faran arribar a les famílies necessitades dels camps de refugiats de Deheisha, Belén, Palestina.

 

Activistas organitzada per l’associació AC-ME Agitación Cultural Menorca