Cargando Eventos

Sopes del Món

14 diciembre 2019

«Sopes del Món» orígens diversos bullint per la convivència!

Es presenta el primer Festival Sopes del Món Es Claustre, un esdeveniment social i gastronòmic que promou el coneixement i la relació de veïns i veïnes de diferents orígens i realitats, i que tindrà lloc el proper dia 14 de desembre a Maó.

 

El Festival de Sopes del Món és un espai participatiu i multicultural, en el qual, a través d’una mostra gastronòmica que dóna visibilitat a les diferents cultures i col·lectius de Maó.
A més del tast de molts tipus de sopes —des de tradicionals, exòtiques i tropicals fins a agosarades i innovadores— el festival gastronòmic també ha preparat activitats lúdiques que es donaran a conìxer properament.

 

Fomentar la convivència i les relacions entre veïns, una excusa per  trobar-se.

La Sopa és una excusa per a trobar-se, i segon perquè la sopa és un símbol de barreja i alhora de diferència, d’alguna cosa molt pròpia i alhora molt universal. Totes les sopes comparteixen uns elements bàsics (el foc, l’aigua i l’olla, etc.), i a partir d’aquí la diversitat és quasi infinita: vegetals, carns, espècies…, i tot allò que cada poble i cada família tingui a l’abast. Les sopes són doncs en essència les mateixes i alhora úniques; totes diferents i totes semblants, com les persones.

 

Vine a tastar la teva curiositat, el teu compromís no hi poden faltar per passar entre tots i totes una bona estona amb els vesins de Maó.