Cargando Eventos

Verlaat

21 julio 2021
CAMBIO DE FECHA

«Verlaat» borbs, nit i dia, cal dimoni, juriol s’allarga…                      rics amb alegria!

 

Influenciats tant per artistes pròxims com llunyans, Verlaat no es casa amb cap estil musical, deixant la porta oberta a recursos de tota mena. Així, les seves cançons sonen a Pop-Rock, Ska o Funk, però també hi son presents el folklore menorquí, els ritmes llatinoamericans o fins i tot l’electrònica.

Els Verlaat venen carregats de melodies que no pots deixar de cantar, de ritmes ballables i alegres i lletres narratives, crítiques i connectades amb l’illa.

 

El seus components son: Sepe Peñalver, Jaume Pérez, Miguel Sanjosé, Àngel Gelabert i Cesc Pellisser; i es vinculen professionalment  Es Claustre en l’oficina de management i producció que estrenem com a nou projecte de gestió i productora de continguts.

 

Veniu a escoltar-los en un concert que sonarà a estiu, a ‘verbena’ i a acampada a la platja.

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.

 

Espacio
Es Claustre
Horarios
21 julio 21:00H
Precio
14€
Añadir al calendario