Cargando Eventos

Verlaat i Ses Bísties de Mongofre

02 septiembre 2023
FESTIVAL 15 ANYS 

«Verlaat» i «Ses Bísties de Montgofre» inici de la festa

Verlaat: Influenciats tant per artistes pròxims com llunyans, Verlaat no es casa amb cap estil musical, deixant la porta oberta a recursos de tota mena. Així, les seves cançons sonen a Pop-Rock, Ska o Funk, però també hi son presents el folklore menorquí, els ritmes llatinoamericans o fins i tot l’electrònica. Els Verlaat venen carregats de melodies que no pots deixar de cantar, de ritmes ballables i alegres i lletres narratives, crítiques i connectades amb l’illa.

Ses Bísties de Mongofre: A cavall entre el folk, la rumba catalana i estils urbans con el rap, Ses Bísties fan festa i porten alegria allà on van. Una frescor que també combinen amb temes reflexius i crítics, sempre amb l’imaginari menorquí de fons.

Compromesos amb la terra i la cultura, les seves letres descriuen situacions properes i intimitats sense deixar de banda una perspectiva crítica amb les qüestions polítiques i socials d’actualitat.

 

El Festival 15 anys està organitzat per Es Claustre, amb el patrocini imprescindible de Fundació Foment del Turisme de Menorca; amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i de l’Ajuntament de Maó; i amb el patrocini de Gin Xoriguer i Estrella Damm.