Loading Events

Around The Space

04 June 2023
JAZZ 

«Miguel Villar Pincho Trio» Around The Space

La formació que encapçala la sessió #1 dEs Claustre està protagonitzada per en Miguel Villar Pincho al saxo, Juan Pablo Balcázar al contrabaix i Carlos Falanga a la bateria.

És un dels grups icònics del panorama jazzístic català. Forjat en les entranyes profundes del barri del Raval, dins el club Robadors 23, protagonitzat per tres dels músics més actiius de l’escena barcelonina. Totes tres porten tocant junts des de fa més de 15 anys i és per això que el seu repertori és pràcticament inacabable i el seu so és molt característic, personal, cr i directe.

En el mes d’agost del 2016 va aparèixer el seu primer àlbum titulat «Around the Space», editat pel seguell Mosquito Records.

 

La Tercera edició del cicle Es Claustre 23

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.