Cargando Eventos

Around The Space

04 junio 2023
JAZZ 

«Miguel Villar Pincho Trio» Around The Space

La formació que encapçala la sessió #1 dEs Claustre està protagonitzada per en Miguel Villar Pincho al saxo, Juan Pablo Balcázar al contrabaix i Carlos Falanga a la bateria.

És un dels grups icònics del panorama jazzístic català. Forjat en les entranyes profundes del barri del Raval, dins el club Robadors 23, protagonitzat per tres dels músics més actiius de l’escena barcelonina. Totes tres porten tocant junts des de fa més de 15 anys i és per això que el seu repertori és pràcticament inacabable i el seu so és molt característic, personal, cr i directe.

En el mes d’agost del 2016 va aparèixer el seu primer àlbum titulat «Around the Space», editat pel seguell Mosquito Records.

 

La Tercera edición del ciclo Es Claustre 23

 

Todos los domingos, de junio a septiembre, la terraza de Es Claustre con la escena de músicos habituales del emblemático local de jazz de Barcelona, creando el ciclo Es Claustre 23.

Este concierto forma parte del «Mapa de Vinculos» con colectivos, entidades, artistas o personas que Es Claustre inicia desde el año 2021, junto con Robadors 23 

 

Maó y el Raval conectados por el jazz.