Loading Events

Clara Peya

09 October 2021
LGTBI DAYS

«Clara Peya» en les Primeres Jornades LGTBI de Menorca 

Pianista i compositora, Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. Ella és energia i sentiment en estat pur, i en aquest concert la veiem sola davant del piano jugant amb les tecles i amb sintetitzadors que generen aquesta atmosfera tan única i inclassificable de l’artista. Peya fa un recorregut per la seva carrera musical adaptant temes ja publicats en anteriors discos i descobrint-ne també d’inèdits.

Identitats dissidents, sexualitats diverses i cossos en fuga

Les primeres jornades LGTBI de Menorca que proposem des de Ben Amics, amb el recolzament del Fons Menorquí de Cooperació, busquen visibilitzar les realitats de la diversitat sexual i de gènere afavorint la seva representació a l’àmbit cultural i social mitjançant la difusió cultural i artística, la sensibilització i la formació/acció crítica

 

Un concert, una artista que no et pots perdre!!