Carregant Esdeveniments

Clara Peya

09 octubre 2021
JORNADES LGTBI

«Clara Peya» en les Primeres Jornades LGTBI de Menorca 

Pianista i compositora, Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. Ella és energia i sentiment en estat pur, i en aquest concert la veiem sola davant del piano jugant amb les tecles i amb sintetitzadors que generen aquesta atmosfera tan única i inclassificable de l’artista. Peya fa un recorregut per la seva carrera musical adaptant temes ja publicats en anteriors discos i descobrint-ne també d’inèdits.

Identitats dissidents, sexualitats diverses i cossos en fuga

Les primeres jornades LGTBI de Menorca que proposem des de Ben Amics, amb el recolzament del Fons Menorquí de Cooperació i l’Ajuntament de Maó, busquen visibilitzar les realitats de la diversitat sexual i de gènere afavorint la seva representació a l’àmbit cultural i social mitjançant la difusió cultural i artística, la sensibilització i la formació/acció crítica

 

Un concert, una artista que no et pots perdre!!