Loading Events

Gonzalo del Val Trio

31 July 2021
AFORAMENT LIMITAT

Gonzalo del Val Trio

El compositor i bateria Gonzalo del Val ens presenta el seu nou treball discogràfic, Cancionero, editat pel prestigiós segell internacional Fresh Sound New Talent i Premi Enderrock al millor disc de jazz 2020.

És el tercer treball com a líder del trio que encapçala juntament amb el pianista Marco Mezquida i el contrabaixista David Mengual. Una formació espectacular a qui en aquesta ocasió s’hi suma un dels músics més destacats i sol·licitats del panorama nacional: Benet Palet. 

Aquest concert és una producció del Festival Essències que enguany celebra la seva tercera edició a Menorca.

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.