Cargando Eventos

Gonzalo del Val Trio

31 julio 2021
AFORO LIMITADO

Gonzalo del Val Trio

El compositor y bateria Gonzalo del Val nos presenta su nuevo trabajo discográfico, Cancionero, editatdo por el prestigióso sello internacional Fresh Sound New Talent y Premi Enderrock al mejor disco de jazz 2020.

Es el tercer trabajo com líder del trio que encabeza junto al pianista Marco Mezquida y el contrabajista David Mengual. Una formación espectacular a la que para la ocasión se le sumará uno de los músicos más destacados y solicitados del panorama nacional: Benet Palet. 

Este concierto es una producción del Festival Essències que en esta ocasión celebra su ercera edición en Menorca.

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.