Loading Events

Maria del Mar Bonet

08 August 2020
AFORAMENT LIMITAT

Maria del Mar Bonet live Es Claustre

Maria del Mar Bonet offers with the Valencian musician and singer Borja Penalba, this concert in Menorca from its most intimate side and close to the public. Since they met in Sueca seven years ago, Bonet and Penalba have not stopped doing dozens of concerts in the Catalan Countries when they have found the moments when their agendas allowed it. Both, guitars in hand, visit essential pieces of the songbook of the Mallorcan singer, and other unpublished ones that have been sewn in the meetings both on stage.

Barnasants & Es Claustre

Aquest concert és especial i està inclòs dins el projecte de cultura d’autor en xarxa Barnasants, que enguany celebra la seva 25a edició, i que juntament amb Es Claustre de Maó encetem una col·laboració, amb els concerts de Maria del Mar Bonet (8 d’agost) i Joanjo Bosk (11 de setembre).

Barnasants, el festival de cançó d’autor que va néixer fa 25 anys a les cotxeres de Sants de Barcelona, enguany ha arribat per primer cop a l’illa de Menorca, amb els concerts de Clara Fiol, Glòria Julià i Maria José Cardona, celebrats durant els mesos de febrer i març passats. Malauradament, els dos darrers concerts programats aquell mes, a càrrec de Maria Jaume Martorell (13 i 14 de març) i Joanjo Bosk (27 i 28 de març) no es van poder dur a terme, a causa de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia de COVID-19.

Gràcies a la col·laboració entre Barnasants i Es Claustre, Maó acollirà un concert excepcional de Maria del Mar Bonet el 8 d’agost, així com el concert de Joanjo Bosk suspès del mes de març. El concert de Bosk és especialment significatiu perquè és el seu adéu als escenaris com a cantautor.

www.mariadelmarbonet.com

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.