Carregant Esdeveniments

Maria del Mar Bonet

08 agost 2020
AFORAMENT LIMITAT

Maria del Mar Bonet cantarà Es Claustre

Maria del Mar Bonet ofereix amb el músic i cantant valencià Borja Penalba, aquest concert a Menorca des de la seva vessant més íntima i propera amb el públic. Des que es varen conèixer a Sueca fa set anys, Bonet i Penalba no han deixat de fer dotzenes de concerts pels Països Catalans quan han trobat els moments en que les seves agendes els ho permetien. Tots dos, guitarres en mà, visiten peces imprescindibles del cançoner de la cantant mallorquina, i d’altres d’inèdites que han anat cosint en les trobades de tots dos als escenaris.

Maria del Mar Bonet ha cantat moltes de les cançons que formen part dels més de cinquanta anys d’escenaris, a molts pobles i ciutats de Catalunya, les Illes, del País Valencià, a capitals de l’Estat Espanyol i a les dues riberes de la Mediterrània tant a Grècia, Itàlia com a Tunis i Egipte.

La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font de inspiració. Des de la seva immensa nau balear, amb una discografia impecable i un gust absolut per la bellesa i la composició, ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llengua, col·laborant amb desenes d’artistes d’arreu.  Ha rebut reconeixements internacionals i publicat gairebé una quarantena d’àlbums que formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.

Barnasants i Es Claustre inicien col·laboracions

Aquest concert és especial i està inclòs dins el projecte de cultura d’autor en xarxa Barnasants, que enguany celebra la seva 25a edició, i que juntament amb Es Claustre de Maó encetem una col·laboració, amb els concerts de Maria del Mar Bonet (8 d’agost) i Joanjo Bosk (11 de setembre).

Barnasants, el festival de cançó d’autor que va néixer fa 25 anys a les cotxeres de Sants de Barcelona, enguany ha arribat per primer cop a l’illa de Menorca, amb els concerts de Clara Fiol, Glòria Julià i Maria José Cardona, celebrats durant els mesos de febrer i març passats. Malauradament, els dos darrers concerts programats aquell mes, a càrrec de Maria Jaume Martorell (13 i 14 de març) i Joanjo Bosk (27 i 28 de març) no es van poder dur a terme, a causa de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia de COVID-19.

Gràcies a la col·laboració entre Barnasants i Es Claustre, Maó acollirà un concert excepcional de Maria del Mar Bonet el 8 d’agost, així com el concert de Joanjo Bosk suspès del mes de març. El concert de Bosk és especialment significatiu perquè és el seu adéu als escenaris com a cantautor.

www.mariadelmarbonet.com

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.