Carregant Esdeveniments

El Pony Pisador

09 agost 2024
+ RUDYMENTARI

«El Pony Pisador» ens presenta Ocells

«El Pony Pisador» s’ha convertit en una de les bandes de música popular més importants a Catalunya. El seu so està elaborat dins de la tradició de la música cèltica i folk. Si barregem els mons de JRR Tolkien amb Monty Python i afegim una dosi substancial d’energia folk contemporània, el resultat podria ser alguna cosa semblant a El Pony Pisador.

En aquest 2024, El Pony Pisador ha estrenat el seu quart àlbum d’estudi «Ocells». Un treball de 11 cançons on capturen la diversitatde la música tradicional catalana, fusionant-ho amb noves sonoritats i explorant temes que van des d’històries medievals fins a narratives humorístiques i contes infantils..

 

L’àlbum «Ocells» (Guspira Records 2024) presenta una paleta musical rica i imaginativa, amb melodies que es mouen des de l’èpica revolucionària fins a la delicadesa de la música medieval. Aquest àlbum reflecteix la maduresa artística del grup i la seva habilitat per explorar noves direccions musicals sense perdre la seva essència que els consolida com un dels grups referents dins el panorama musical català. El Pony Pisador ofereix una experiència que captiva tant al públic generalista com als experts en folk, incorporant nous instruments que han après a tocar pel disc com l’acordió, lagaita i el cavaquinho.

 

El Pony Pisador ha actuat arreu d’Europa, incloent-hi actuacions destacades al Eurofolk a Alemanya, Appingedam Folk als Països Baixos i al North Sea Folk & Shanties Festival a Bèlgica, a més de participacions notables al Severn SeasFestival al Regne Unit, entre d’altres. També han mostrat el seu talent a Canadà, a La Fete des Chants Marins, i als Estats Units, al Bay City Maritime Festival. A més, la banda ha viatjat per diferents continents, completant amb èxit una gira a Austràlia al 2023 amb sis espectacles al sud-oest de l’illa, incloent-hi l’Albany International Folk and Shanty Festival.  Aquesta gira va ser molt exitosa, amb totes les entrades venudes. Ja estan en marxa els plans per la propera gira a principis del 2025.

 

Aquest concert tindrà una actuació prèvia de luxe, Rudymentari