Recomendado
2020
Es Claustre Restaurant Guru

Horaris

 

Vespres

dimarts a diumenge de 19h a 03h

 

“Refectorio nos llega a través del latín vulgar refectorĭum, y este del latín refectus, “refección”, alimento ligero para recuperar fuerzas…”


Refectori és l’espai dedicat a la cuina i a la alimentació en un convent o monasteri.

Refectori

Es Claustre us presentem la nova carta de tardor i hivern pels cap de setmana

Un desplegament gatronòmic que us volem oferir per assaborir bon producte enmarcat en un entorn inigualable com és el Mercat del Claustre del Carme i les noves instal·lacions que hem habilitat per acondicionar un espai acollidor un cop ha passat l’estiu. Un nou espai que volem que en participis i des del qual es serveixen de manera informal copes de vi, cervesa ben diverses o també licors, mezcals i herbes; així com també menjar o aperitius casolans i sencills.

A Es Refectori oferim una cuina desenfadada, honesta, amb elements molt senzills i de gran qualitat combinats amb sentit comú.

Entrepans divertits, Formatges de Menorca, delicadeses, pà artesà fet a Menorca i tot de productes de la illa, tots ells de màxima qualitat i tractats amb amor.

Reserves

Vine a Sopar els capvespres d’estiu a l’entorn del Claustre del Carme, en un espai a l’aire lliure tranquil, àmpli i amb una fantàstica gama de productes originals, autèntics amb caràcter i tradició.

Reserva taula al Refectori Tel 871 537 393‬

 

Reserves_Refectori

 

Horari

Obrim

 

Vespres

dimarts a diumenge de 19h a 03h

 

 

 

Footer