Carregant Esdeveniments

Sol Picó i Marco Mezquida

04 agost 2018

Sol Picó i Marco Mezquida parlen d’amor a «Cita a Cegues»

Trobada entre dos “animals escènics” cadascun en el seu àmbit, per primeravegada junts en un escenari: Sol Picó i Marco Mezquida. Un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons.

Ells ens explicaran una història d’amor, però els hi caldrà utilitzar paraules per a fer-ho, només el llenguatge de la música en el cas de Mezquida i el del moviment en el cas de Sol Picó. No us estranyi si la veieu ballar sobre les taules o les cadires, o si de sobte es puja al piano.

Sol Picó ha estat guardonada, entre altres, amb el Premi Nacional de Dansa 2016 i Marco Mezquida és un dels talents consolidats en la música tot i la seva joventut. Ha estat premiat en quatre ocasions consecutives com a Músic del’any per ‘l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya’ (2011, 2012, 2013 i 2015)

Apunteu-vos la cita perquè és de les que us sabrà greu haver-vos perdut: dissabte, 4 d’agost, el pianista Marco Mezquida i la ballarina Sol Picó ofereixen Es Claustre de Maó, una proposta tan íntima com singular.

www.solpico.com