Carregant Esdeveniments

Acirkaos

30 agost 2017

Quatre personatges vinguts d’un altre món, transporten a la nostra protagonista a la seva fantàstica vida.

Cada un d’ells intentarà jugar, conèixer i seduir-la per tal demostrar-li la gran màgia del seu món, La Felicitat, per després de tot i per sorpresa d’ella tornar a la seva pròpia realitat amb un xic més d’alegria.

Als volts del 2010, després d’acabar l’escola de circ a Torí, la Marta i en Mario decideixen continuar treballant junts i formar Cia Zero, que els porta a diferents cabarets, festivals i circs d’arreu d’Europa durant els següents 5 anys.

En aquell moment en Claudio ampliava la seva formació circense a Suècia. En tornar decideix reunir-se amb els seus antics companys d’estudi i ampliar a 3 membres la companyia i seguir creant nous espectacles.

No és fins a la tardor del 2016 quan en Guim i l’Andrea entren a formar part del nou projecte de la Cia Zero. Amb la nova energia generada pels 5 components de la companyia, barrejant experiència i novetat, música i circ, i moltes ganes de renovar-se es plantegen crear un espectacle totalment nou, el que presenta aquest dossier; (In)finit.

www.acirkaos.org

Lloc
Es Claustre
Horari
30 agost 22:00H
Preu
5€
Guardar
iCal

Properes Activitats