Carregant Esdeveniments

Adriano Galante y Los Sara Fontán

11 juliol 2021
AFORAMENT LIMITAT

«Adriano Galante y Los Sara Fontán»

El duo format per la violinista Sara Fontán (Orquesta del Caballo Ganador, Piña…) i el bateria Edi Pou (Za!, Orquesta del Caballo Ganador, Gandula…) s’uneix al cantant, performer i guitarrista Adrià Galante (Seward, Demolidora, Entrar a vivir…) per a un concert únic que servirà per inaugurar un lloc de trobada i intercanvi entre algunes de les cançons del nou repertori d’Adriano en castellà, composicions del duo Fontán Pou i algunes peces preparades entre els tres per a l’ocasió.

Adriano Galante treballa des de la intersecció que uneix la creació col·lectiva, la interpretació multidisciplinària, el pensament crític, la gestió comunitària i la curadoria artística, formant part de diversos espais, accions culturals i companyies de teatre, dansa, música i arts vives. Fent possibles projectes com Seward, Preposicionarse, Demoledora o Para ser cantadas i impulsant i col·laborant amb Konvent Puntzero, No Callarem, b1n0 o Artists At Risk.

L’emoció experimental de Sara Fontán i l’energia polirítmica d’Edi Pou (ZA!) conformen Los Sara Fontán. El seu terreny és el directe, sempre canviant i permeable als espais que alberguen el so. La seva música és de codi obert: el prolífic duet recompon constantment les seves creacions per obrir-les a la dansa, la poesia, l’audiovisual… Un concert de Los Sara Fontán és la banda sonora del que un vulgui imaginar-se, atorgant llibertat a l’espectador perquè ho interpreti i el senti de manera personal i única.

Edi Pou — batería i percussions, ens ha visitat amb Za! en diverses ocasions, també Sara Fontán — violí i sinte, acompanyant el directe amb el músic Paul Fuster, pero no abans Adriano Galante — veu i guitarra. Els tres formen un directe experimental que no pots deixar escapar.