Carregant Esdeveniments

AL AMAN: BARCELONA-BEIRUT

08 juliol 2019

DILLUNS DE CINEMA A LA FRESCA

Dania Saliba Rodríguez

Dania Saliba Rodríguez, 2016, 15 min. Beirut, Barcelona, VOSC

 

 

Lloc
Es Claustre
Horari
8 juliol 21:00H
Preu
Gratuït
Afegir al calendari

FITXA TÈCNICA

SINOPSIS

SINOPSI: La Najwa i la Meera no es coneixen. Una viu a Beirut; l’altra, a Barcelona. Una vol ser directora de cinema; l’altra, metgessa. Així doncs, què tenen en comú? Són dues joves de 17 anys que van fugir de Síria per escapar de la guerra. I, ara, han de trobar el seu lloc a una societat que no sempre les fa sentir ben rebudes. A ambdós costats del Mediterrani, encaren les diferents peces de la seva identitat -dones, refugiades, adolescents…- amb orgull.

Abans de la projecció, presentació i xerrada a càrrec de la directora Dania Saliba Rodríguez.

 

HISTÒRIES DE DONES ALS DOS EXTREMS DE LA MEDITERRÀNIA

Un curtmetratge que explora els paral·lelismes entre les vides de dues dones refugiades, una al Líban i a Barcelona, a banda i banda de la Mediterrània.

Una producció de Fractal 7 en col·laboració amb l’Associació Catalana per la Pau, que compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i l’Associació Catalunya-Líban.

Cicle documental amb el suport de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Maó.

 

CICLE DE CINEMA INTERCULTURAL. Aquest cicle de cinema vol posar en valor la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals, com a forma de complir el novè dels compromisos pels quals la ciutat de Maó forma part de la Coalició Europea Contra el Racisme.