Carregant Esdeveniments

Albert Pla

31 juliol 2020
AFORAMENT LIMITAT

Albert Pla s’enfila a l’escenari d’Es Claustre

És cantant, intèrpret, bufó, poeta, actor, clown, provocador…Albert Pla, és geni i figura.

Un artista capaç de convertir qualsevol platea en un escenari on teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual devastadora i electritzant.

El concert és un recorregut pel seu repertori, amb la seva presència, té les mans lliures i el cos deslligat per convertir qualsevol platea en un escenari on teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual devastadora i electritzant.

Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa per fer evident l’estreta línia que separa el bé de el mal, el blanc del negre, el positiu i el negatiu.

 

www.albertpla.com

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

 

Lloc
Es Claustre
Horari
31 juliol 22:00H
Preu
20€
Afegir al calendari