Carregant Esdeveniments

Alex Serra & TotiDub + Na Lúa

27 juliol 2022
ESCÈNICS

«Àlex Serra & TotiDub + Na Lúa» per un Món més real.

 

El seu àlbum debut «In the Real World» brolla d’un inspirador viatge iniciàtic de quatre anys per Llatinoamèrica i Sud-àfrica, on connecta amb músics de diferents arrels musicals que impregnen la seva música d ́una energia singular i regeneradora.

Sons amazònics, ritmes tribals africans, xamans i plantes mestres transformen la seva percepció i forgen un so interior ple de freqüències downtempo que encisen des de les primeres escoltes.

Les seves cançons descriuen aquest despertar d ́un nou Món, que l’Àlex Serra planteja com a més ‘real’, on se’n va a allò més profund, a aquest lloc on el temps s’atura i podem reconèixer alguna cosa misteriosa i sagrada que ens connecta a tots els éssers humans.

La seva veu, suaument poderosa, ens condueix a un estat d ́introspecció i trànsit.Quan torna a casa, l’Àlex connecta amb un altre d’aquells personatges meravellosos de la bohèmia musical: Toti Arimany (Totidub), productor mestre del dub i les programacions, bàsic per entendre el so sorgit de La Fournier, el casalot que va acollir els discos de Dusminguet primer i La Troba Kung-Fú després.

Alex i Toti connecten immediatament i se sotmeten a un tancament sonor d’un any en una casa noucentista reconvertida en laboratori musical.

Junts recreen els ambients naturals amb samples que Alex va capturar en el seu viatge, entrellaçant-se amb beats electrònics de ritmes afro-llatins, guitarres soul i africanes, i un exquisit ús de textures i efectes dub.

A Barcelona coneix l ́artista visual Na Lúa, que s ́incorpora al projecte, creant un món de projeccions de video psicodèliques que reforçen el viatge dels seus concerts.

 

No et perdis els dimecres d’estiu Es Claustre dedicats a la dansa, a l’humor, a la crítica en diferents formats escènics.